Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 15.00 órától foglalható el, az elutazás napján délelőtt 10.00-ig áll rendelkezésre.

Külön díjazás ellenében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, ami 12.00-15.00 között történik, ennek 2000.-Ft a felára, illetve a távozás napján tovább tartózkodásra is van lehetőség 10.00-12.00 óráig, ennek felára szintén 2000.-Ft.

Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a (2016. évi CLVI. törvény) turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló kormányrendelet értelmében 2021. szeptember 1-től a bejelentkezés feltétele a szálloda szolgáltatásait igénybe vevők fényképes személyazonosításra alkalmas okmányának (személyi igazolvány vagy útlevél) átadása a recepciós kollégáknak digitális okmányszkennerrel történő adatrögzítésre.

Lemondási feltételek:

A foglaláshoz 50% előleg fizetése szükséges a foglalástól számított öt napon belül. Az előleget fizetheti bank- vagy hitelkártyával, OTP Széchenyi Pihenőkártyával. A foglalást csak sikeres kártyatranzakció, vagy a határidőig beérkezett előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek. A tervezett érkezést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló összege nem kerül visszautalásra, meg nem jelenés esetén: a teljes ár felszámításra kerül.

Minden egyéb esetben a foglaló a  Jóni Royal Trade Kft-t illeti!

Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg / szállásdíj a Panzió tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Fizetés:

A szállásdíj fizetése érkezéskor a recepción történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: bankkártya ( Maestro, Mastercard, Visa, OTP Szép kártya)

SZÉP kártyás előleg fizetés feltételei:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a SZÉP kártyával kifizetett előlegeket a visszaélések elkerülése érdekében panziónk nem áll módjában visszafizetni. Lemondás esetén, amennyiben a SZÉP kártyával fizetett előleg összege egyben a lemondási díj, úgy azt – fizetési módra függetlenül – nem áll módunkban visszafizetni. Különösen felhívjuk szíves figyelmét, hogy a SZÉP kártyák felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet értelmében a SZÉP kártyáról felhasznált összegek készpénzre, számlapénzre, egyéb készpénzt helyettesítő fizető eszközre (pl. ajándékutalvány) nem válthatók át. Foglalásukkal és az előleg átutalásával fentiek tudomásul vételét jelzik. Megértésüket köszönjük!

Foglalási garancia

A foglaláshoz 50 % előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti bank- vagy hitelkártyával, átutalással vagy a foglalásban szereplő vendég nevére szóló SZÉP kártyával. A foglalást csak sikeres kártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.

Parkoló használat:

A parkoló kamerával védett és ingyenes. A behajtó és a parkoló területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben.

Apartmanonként, szobánkként egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek számára.

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket,  ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg hogy a villany le van kapcsolva, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a recepción, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

Étkezés:

Apartman: Az apartmanok mini felszerelt konyhával rendelkeznek.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.

A szoba ára nem tartalmazza a reggelit, azt az arra kijelölt helyen lehet elfogyasztani a panzió részlegében, reggel 07.00 és 10.00 óra között, aminek az ára 2850.-Ft/fő (12 éves kor alatt 2000-Ft/fő), a recepción előre egyeztetve!

Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

 

Szabályzat!

A csónakot és az Úszóházakat  bérlők csak a szerződésben megadott helyen a Tisza-tó területén használhatják az adott hely mindenkori szabályainak megfelelően. A hajózás és vízi rendészet szabályainak betartása mindenki számára kötelező.

 

A kölcsönzési idő a Bérbeadó és a Bérlő által a Bérlési naplóba közösen bejegyzett időtől számít.

 

 

 Csónak és Úszóházak használatára vonatkozó szabályok:

 

A csónak használata során a vezető vállal a csónakért és a benne ülők személyi épségéért felelősséget.

 1. A csónak megengedett legnagyobb utaslétszáma 4 fő. 10 éves kor alatti gyermek esetében 2 gyermek egy felnőttnek számít, de ez legfeljebb a megengedett legnagyobb utaslétszám 25%-ára alkalmazható. Tehát ez esetben is csak maximum 5 fő a csónak befogadóképessége.

 

 1. A csónakot nem bérelheti ki olyan személy, aki alkohol vagy egyéb tudatmódosító szerek hatása alatt áll, továbbá a bérlés alatt sem fogyaszthat szeszes italt és egyéb tudatmódosító szereket.
 2. Bérlők tudomásul veszik, hogy a csónak hobbi és szabadidős célt szolgál, versenyezni és más vízi járművet vontatni tilos!
 3. A Bérlőket a nem rendeltetés szerinti használat miatt keletkezett károkért anyagi felelősség terheli.

 

 1. Bérlők bármilyen csónakkal vagy személlyel történt eseményről azonnal kötelesek tájékoztatni a  Bérbeadót.
 2. A hajó vezetője köteles gondoskodni a hajó egyenletes terheléséről. Ha ettől eltérés szükséges, akkor azt csak akkor engedélyezheti, ha meggyőződött arról, hogy az egyenlőtlen terhelés a hajózás biztonságát nem fenyegeti.

 

Biztonsági előírások:

 

 1. Minden úszni nem tudó, illetve 14 éven aluli gyermek számára a mentőmellény viselése kötelező.
 2. A csónakot kizárólag 14 év feletti, úszni tudó személy veheti bérbe.
 3. A csónakokban ügyeljen a kötelező felszerelés meglétére!
 4. Mindig tartsa be a környezetvédelmi, valamint a biztonságos üzemeltetési szabályokat!
 5. A Tisza-tó és környéke természetvédelmi terület, így a szemét lerakása, a víz és a környezet bármilyen jellegű szennyezése szigorúan tilos!
 6. A csónakban a dohányzás és nyílt láng használata tilos!
 7. A csónakból kiugrani, és azt rögzítetlenűl elhagyni tilos!
 8. A menetben lévő csónakban tartózkodóknak felállni tilos!
 9. A csónakból és kishajóval indulás előtt – és szükség esetén menetben is – el kell távolítani a stabilitását és úszóképességét befolyásoló mennyiségű vizet.

 

Jó, ha nálad van a mobiltelefonod, egy esetleges viharjelzés esetén tudunk téged értesíteni és te is elérsz bennünket, ha segítségre lenne szükséged!

 

Háziállat a hajóra nem hozható!

 

Együttműködésüket előre is köszönjük!    

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!